Advocaat schuldsanering direct geregeld

WSNP-advocaten & schuldsanering

Wie zijn wij?

Advocaatschuldsanering.nl is een initiatief van Singel Advocaten.

Als deskundig WSNP advocaat wij landelijk; 'onze grens is geheel Nederland'; Belangrijker voor ons en u is een goede behandeling van uw zaak en een goede samenwerking. Uit de vele recensies en beoordelingen die wij vragen en krijgen, komt dan ook een hoge waardering naar voren.

Wij treden slechts in een beperkt aantal rechtsgebieden op om een goede kwaliteit te kunnen bieden aan onze cliënten. Door een goede verdeling van rechtsgebieden tussen de advocaten, waaronder het rechtsgebied WSNP & Schuldsanering, kunnen wij de kwaliteit verder verbeteren.

De sectie schuldsanering (WSNP) wordt gedragen door mr. J.M. ( Jolanda) Veldman. Jolanda heeft de nodige ervaring in schuldsaneringzaken. Zij heeft besloten zich in dit rechtsgebied verder binnen kantoor te specialiseren, onder ander door het volgen van verdiepende cursussen. Wij verwijzen u graag naar onze recensiepagina voor beoordelingen van clienten van Jolanda waarbij naast haar inhoudelijke kwaliteiten haar persoonlijke benadering vaak wordt genoemd.

Jolanda is verder lid van de specialistenvereniging 'De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten' (NVJSA). Uiteraard zijn de advocaten aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Uw zaak wordt behandeld door Jolanda, of door mr. Sander Arts, specialist Strafrecht (meer dan 15 jaren ervaring in de praktijk en lid van de NVSA) met de nodige ervaring met WSNP-zaken. Bovendien werken wij samen met ervaren advocaten waar nodig (samenwerkingsverband), waaronder Advocatenkantoor Stoffels. Mr. Stoffels heeft meer dan 15 jaar ervaring als advocaat. Ook zijn persoonlijke benadering wordt door clienten gewaardeerd.

Wij staan verder bekend om onze informele en directe manier van werken. Bij ons geen advocaat met een 'aardappel in de keel', maar een betrokken en deskundig advocaat die u bij de hand neemt in uw WSNP-zaak. 

 

Over Singel Advocaten

Singel Advocaten is de handelsnaam van de beroepsvennootschap (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) Singel Advocaten B.V. Op  Onze hoofd website vindt u de bij ons werkzame deskundige advocaten voor uw schuldsanering-zitting (WSNP-zitting). Ook hebben wij een samenwerkingsverband met mr. Stoffels, een zeer ervaren advocaat om u in alle gevallen (bijvoorbeeld waarneming bij verhindering) goed en deskunodig van dienst te kunnen zijn.

Voor meer informatie kunt u ten slotte ons privacyreglement, algemene voorwaarden en aansprakelijkheidsbeperking lezen.